Ibland är det snabba puckar! Fick en förfrågan i onsdags eftermiddag förra veckan från min nätverkskollega Elisabeth Amnäs (som designar och syr kläder) om jag ville medverka på hennes Vårsalong på First Hotel G, Göteborg under Valborgs-helgen. Detta då hennes vän Lulu Carter, som skulle ställt ut, blivit tvungen att avboka eftersom hon fått en allvarlig fraktur i foten. Vad gör man? Jo, man säger ja och ger sig i kast med arbetet på stört. Snabbt tipsa Elisabeth om några fler tänkbara utställare, fixa underlag till gemensamt marknadsföringsunderlag (allt behövde ju göras om) såsom affisch och Event på FB. Eftersom jag har både kunnande och erfarenhet om marknadsföring och formgivning tar jag gärna hand om den delen – jag är ju petig som få! 😉

Just nu är jag tacksam över att ha några målningar kvar från Stockholm och att jag har mina giclée-tryck, brickor, kort etc. Det gör att jag snabbt kan hoppa på en sån här grej, vilket så klart är toppenbra. Hittills är ca 1500 inbjudna via FB, ytterligare via mail, hotellet lägger flyers på samtliga hotellrum under helgen och vi får skylta i hotellets entré och Champagnebar. First Hotel G har dessutom After Work varje fredag så kombon med konst kan ju bara bli super!

Att sedan lokalen är fantastisk med oändlig takhöjd och plats för mängder av tavlor, kläder och smycken gör ju bara saken bättre. Räkna med fullskalig utställning alltså! Och som sanna nätverkare hjälper vi varandra, vilket innebär att jag går modell för Elisabeth och hennes märke Ateljé Elizas Design. Det har jag gjort tidigare också, det är kul när man hittar utbyten som fungerar. =)

Vårsalongen kommer bjuda på kläder i skinn och nappa från Ateljé Elizas Design, smycken från Tilva, konst av Pia Bengtsson (Konst igt by Pia), Kerstin Dahmm (kerstindahmm.com) och mig (www.frickum.se). Siv från nätverket Qoola Qvinnor finns på plats under fredagen.

Öppettider:
Fredag 28/4 17–20, 17.30 presentation av medverkande konstnärer och designers därefter visning av kläder från Atelje Elizas Design.

Lördag 29/4 och söndag 30/4 kl. 11–16.
Utställning och försäljning.

Varmt välkommen!