Frickums utbud

Frickum erbjuder flera typer av tjänster där Karins bildskapande och tidigare erfarenheter inom formgivning ligger till grund.

PRODUKTER: Frickums produktsortiment säljs via fåtal återförsäljare, Frickums webbshop och av Karin själv i hemmabutiken eller på designmarknader etc.

ORIGINALMÅLNINGAR: Visas och finns till försäljning via utställningar och i ateljén.

BESTÄLLNINGAR: Collage för att fira någons högtidsdag är en efterfrågad tjänst hos Frickum. Collagen byggs upp kring huvudpersonen som får vara i fokus och med ca. tio ”objekt” typiska för personen runt om. Collagen är vanligtvis i storlek 30×40 cm och görs i akvarell och tusch.
Karin tar också beställningar i olja, det kan t.ex. vara någon speciell typ av blomma, färgskala, porträtt eller en samlingsbild av för kunden speciella minnen.

ILLUSTRATIONER: Frickum tar gärna emot uppdrag inom illustration, det kan vara både mindre och större uppdrag och med olika maner. Kontakta mig gärna med dina funderingar för ett första samtal där jag gärna är ditt bollplank utan att du binder dig för fortsatt uppdrag.

GRAFISK FORMGIVNING: Emellanåt, om tid finnes, hinns det med ett och annat uppdrag inom formgivning. Det kan vara broschyrer, logga, visitkort, grafisk profil, texter etc. Med min mångåriga erfarenhet från varumärkesvård på en inhouse-avdelning med daglig produktion av annonser, manualer, reklamblad, hemsidesuppdateringar, texter o.s.v är jag relativt bred och kan bidra i de flesta fall.