Idag är en sån där dag då det är tydligt att sommaren är slut och hösten är här. Regnet piskar och det viner kring husknuten. Och, är det inte lite mysigt ändå? Idag kan jag med gott samvete stanna inne och kura – och det var ju jättelängesen det kändes så! Så jag passar på att njuta, för jag vet att snart är det en sån där härligt fin dag igen – och då vill jag ju hellre vara ute och njuta. =)

Men idag, ja – då ska jag nog se över tavelhängningen så smått. Och göra fint vid soffhörnan på övervåningen med den nya tavlan ”Höstblad”. Den som jag målade sent i våras när det var kanonvarmt ute och inte alls höst. Tavlan skulle ju vara förlaga till min nya produktserie, och allt behövde ju bli klart innan Formex i augusti.
Nu, äntligen, kan jag få njuta av den hemma – ihop med kuddar och glasunderlägg i samma serie. Ja, brickor och skärbräda finns ju också – men de får nog stanna på nedervåningen (bortsett från när vi ska fika här uppe då) …