Så har tre dagar på Blomsterlandet passerat. Jag tillhör ju den sociala typen och med många år bakom mig inom service och sälj så tycker jag att det är riktigt kul att få möta kunderna in real. Får passa mig så att jag inte börjar sälja resten av utbudet på plats – meningen är ju att jag ska sälja mina grejer! 😉
Det här var första gången Blomsterlandet, Varberg, hade ett sådant här event och det var kul att få tillhöra de utvalda som fick medverka. De har ett stort kundunderlag med många besökare varje dag. Naturligtvis är ju det primära för de flesta kunder att handla blommor men jag tycker att försöket ändå föll väl ut. En del kunder kom till och med tillbaka under helgen för att se alla alster igen (ja, vi var ju närmare 10 utställare inom konst och konsthantverk) och för att handla.
För mig är det också roligt att möta mina kunder som jag aldrig tidigare träffat men som handlat via återförsäljare eller nätet. Och att få höra, ”Ja, just det. Här är ju de här fina som jag sett på nätet. Nu ska jag passa på att köpa några kort.” De har alltså sett MINA alldeles egenhändigt framtagna produkter och tavlor och lagt dem på minnet. En underbar känsla!

Så nu ska jag njuta av känslan nån dag innan jag sätter fart för nästa event. Lite ledighet är jag väl ändå värd nu när jag jobbat helg?