Plötsligt trillade polletten ner även för mig. Alltså, jag har ju tyckt att brickborden är vackra och har förstått att andra tycker att det är praktiskt. Men så idag – ja, då fattade jag också! När solen inte har hunnit runt knuten för att lysa upp matgruppen på uteplatsen, ja – men då tar man ju bara sin stol och det lilla behändiga brickbordet till lämpligare plats! Hur bra är inte det? Ännu bättre är ju nästan att det finns två brickor på bordet – en till själva fikat och en till tidningen. 🙂
Så nu när jag har kommit på det får det följa med lite hit och dit. Till picknicken på urmoderns födelsedag, då fick det plats Champagne, ostar, jordgubbar och snax! Jag kan lova att det inte var bordet som tog mest plats på resan dit. Nej för det blir ju helt platt när man fäller ihop underredet!
Nån dag ska jag sy en väska till dem också … Kanske jag skulle ha som produkt vet jag! Ett brickbord med tillhörande väska. Då kan man ta med sig sin brassestol under ena armen och hänga brickbordsväskan över axeln och gå. Vore inte det perfekt så säg?