Hav och Sand är en inredningsbutik som här i Frillesås som har ett härligt utbud av vackra möbler, inredningsprylar, ljus, textilier, porslin osv. Ja, lite smått och gott till barnens rum finns också. Och lite utvalda läckra smycken. Ja, det mesta man kan behöva faktiskt. 🙂
Hav och Sand har sedan jag tog fram mina allra första produkter varit min återförsäljare, fantastiskt för mig att kunna bolla med innehavaren Karin Bengtsson som har långvarig erfarenhet som butiksägare inom inredningsbranschen.
Nåväl, vi bestämde oss för att ha en utställning i butiken, och jag kan säga att det slog väl ut! Det blir något helt annat att se tavlorna i ett möblerat sammanhang, vilket ju är bra eftersom det är ju i den miljön de oftast hamnar. Och tavlor och inredning lyfte verkligen varandra!
Och så många besökare! Jag och Karin är så nöjda och jag tackar alla besökare för fin respons.