Så – äntligen – efter flera års spanande, förberedande och produktskapande, var det äntligen dax för mig att ha min egen monter på Formex. Formex, som är Nordens största mötesplats för formgivning och inredningsdesign – enligt egen utsago, är en härlig mässa med produkter inom inredning, hemmiljö, inne- och utemiljö, växter, kök, smycken, skor och kläder, hår- och hudvård, textilier, presentförpackning, kort, delikatesser … Ja, typ allt. Mässan är bara öppen för branschfolk, dvs inköpare, butikschefer, inredare, formgivare etc. Man kan alltså inte gå dit i egenskap av privatperson utan behöver styrka att man är en lovlig besökare. 😉
Jag var taggad till tusen och hade roligt varje dag. Och stolt över mina produkter och mig själv. Samtidigt som jag faktiskt var helt trygg i att det går precis som det ska, jag kände alltså ingen oro om det dröjde en stund till nästa order. En bra grund för att sälja som jag ser det.
Och ordrar fick jag – Yippee! Flera nya återförsäljare med skrivna ordrar på plats, och flera kontakter att följa upp. Och – så mycket erfarenheter! Härligt och lärorikt. Och dessutom lärde jag ju känna flera andra utställare, vilket är jätteroligt.
Ser helt klart fram emot fler Formex-mässor, frågan är bara om det ska bli redan i augusti eller om jag ska satsa på januari?