Hemma efter en fem dagars konferensresa med nätverket Qoola Qvinnor till Opatilja, Kroatien. Denna gången fick vi qoolingar från Kungsbacka komma med i tidningen också – kul!
Det är en härlig boost att vara med i ett nätverk med andra kvinnliga entreprenörer, tycker jag. För min del handlar det om att omge mig med dem som möter liknande utmaningar, som också ger sig på en ny inte så upptrampad stig, som lämnar säkerhet och fasta tider bakom sig för en något mer osäker framtid. Jag menar – hur många är galna nog att göra det? 😉 Det är så skönt, och nödvändigt för att jag ska våga fortsätta, att ha dessa människor omkring mig som inte tycker att hinder är något som man ska stanna för – det är bara att hitta en väg förbi. Det är ju det som behövs annars kan vi ju packa ihop med en gång!
Så boostad, om än i något mindre grad än efter förra årets resa – vilket jag skyller på mitt pågående skov, laddar jag nu inför framtida utmaningar. Fortsätter att ha siktet högt och våga tro att allt är möjligt. Och försöker komma ihåg att vara tacksam för möjligheten. Faktiskt – det vore rent otacksamt att inte satsa när jag har möjligheten – eller hur?