Blev med kort varsel tillfrågad om att vara med på en utställning i Alafors Kvarn, Älvsåker då det var Trädgårdsdagar där. Vi fick hänga i ladan – en byggnad med magnifik höjd och takkonstruktion. Undrar hur många sådan här vackra lador det finns runt om i Sverige som, till skillnad från denna, får förfalla då de inte längre används?

Nåväl, vackra väggar och takhöjd är bra, ojämna väggar med utskjutande balkar, mycket damm och enorma spindlar är lite sämre och ställer lite krav. 😉 Inget som inte löstes (även om en av mina stora akvareller med träram och glas höll på att falla i backen – PUH) med lite sopborste, rejäla spik och fantasi. Det blev en bra utställning tillsammans med flera andra konstnärer: Kerstin Dahmm (akvarell), Gunilla Olsson (tryck och akvarell), Carina Ståhl (konstnärligt foto), Lena Brorson Alminger (konstnärligt foto), Gun-Britt Lawurn (collage, blandteknik) och Eva-Lotta Bengtsson (keramik).

Och som vanligt hittade jag en delikatess att fästa mig vid, Sahlströms praliner och kakor som också har café vid kvarnen hade fantastiska lakritskola med chokladöverdrag!
www.pralinerochkakor.se/